Düzbağ Kasabası Yeşiloba İlkokulu
HELETE YEŞİLOBA MAH. GÜLTEPE/4 SK. HELETELI ANADOLU LISESI NO: 6/2 ÇAĞLAYANCERİT / KAHRAMANMARAŞ

VİZYON

ÇALIŞANLARIN GÖREVLERİNİ İYİ YAPMANIN HUZURUNU DUYDUĞU, HİZMETİ ALAN ÖĞRENCİLER VE TOPLUMSAL ÇEVRENİN SAYGINLIĞINI KAZANMIŞ, ÇALIŞMA ORTAMI,ÖĞRENCİ BAŞARISI VE DAVRANIŞLARI İLE ÇEVRESİNDE ÖRNEK TEŞKİL EDEN BİR OKUL OLMAK.

MİSYON

Dürüstlük, sorumluluk, samimiyet, kisisel hak ve özgürlükler, karsilikli saygiyi, her ortam ve her zaman korumak ve tesvik etmektir. *Problem çözme, takim çalismasi, iletisim becerileri, aktif diyalog her zaman temel prensiplerimizdendir. Okulumuzda ´Ögrenme ögretmekden daha temeldir. Ögrenmeyi ögrenmek en temel amaçtir." Okulumuz,bu misyonu gerçeklestirmek için, bugün ulastigi düzeyi asarak egitimde mükemmelligi ölçü alan egitim kurumu olacaktir.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

08.30-14:30

il merkezine 100 ilçe merkezine 20 km uzaklıktadır.

Helete Cumhuriyet Mahallesi

Diğer Hususlar

Okul deprem riski dolasıyla yıkılmış olup şu an Düzbağ Ortaokulu binasında misafir olarak eğitim öğretime devam etmektedir.